11 Temmuz 2007 Çarşamba

Para Vermeden de Duduk Calinabilecek

Denizli'de Hasan Cetin adinda bagimsiz bir aday varmis. Akil almaz vaatler sunarak diger milletvekili adaylarinin vaatleriyle dalga gecmis, bayildim. Bakiniz en begendigim birkac tanesi soyle:

- 1 lt. mazot alana 1 YTL para verilecek.
- Basamakta durulacak, otomatik kapi carpmayacak.
- Yazlar ilik ve yagisli, kislar kurak olacak.
- Size sari laleler alacagim cicek pazarindan.

Daha bir suru var, rica ederim okuyun: vatan gazetesi, denizlili.net. Ahahah, hay allah.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Ağabeyin adem elmasında bir Tolga Gariboğlu ışıltısı görüyorum.

Goddess Artemis dedi ki...

Ağbi'de, "kişiye özel" bir şiirsellik sezdim. İstanbul'da da en son moda şu; Bağımsız Adaylar'dan parası yeten, bir tekne kiralayıp, Boğaziçi'nde bütün gün müzik yayını yaparak geziyor. Üstelik bu eyleme gece gündüz demeden devam edebiliyorlar, kafalar oldu davlumbaz! :-p

Ayça dedi ki...

Ehah, her açıdan maşallahı var bence. Goddess, tekne olgusu şahaneymiş, otobüsle sokaklarda gezinmekten çok daha artistik bir eylem, ve gayet dikkat çekici, tebrik ettim. Veya İzmir'de böyle bişey olmadığı ve kafamız şişmediği için yapıyor da olabilirim, ehah.

Tolga Darcan dedi ki...

Ufka doğru çok romantik bakıyor. Acaba elinin tam da göğüs kafesinin bittiği noktada olmasının anlamı ne? Vardır mutlaka bir anlamı, mutlaka vardır beynimizin derinliklerine işleyen bir durum. Hmm... Yok lan, bu adam bu vaatlerle geyiklemesine çıkıyorsa bir anlamı olmayabilir de: "Ah midem de çok ağrıyor, şu fotoğraf çekimleri bitsin artık. Ama bozmayayım muhteşem bakışlarımı, haydi dayan Hasan!"

Seçim gecesi takip edeceğim kendisinin aldığı oy sayısını. Keşke Denizli'de oy veriyor olsaydım.

Tolga Darcan dedi ki...

Hasan Çetin Yüksek isimli bu abi 1027 oyla Denizli'deki oyların %0.20'sini almış. Denizli'de aday olan 8 bağımsız arasında ikinci olmuş. Abimize oy veren 1027 kişiyi toplayıp parti kurmak gerek: Başkanımız Hasan abi!