28 Kasım 2008 Cuma

Show Me

Su anki ruh halime uygun sarki, guzellerguzeli Show Me, John Legend'dan geliyor: (sozleri)

26 Kasım 2008 Çarşamba

Semazen

Hahahah, of super bisey. Semazen donerken kendinden geciyor. Nasil bir husudur, nasil bir ilahi asktir ya rab. Bakiniz, geberiniz. (Goremeyenler icin tunellisi)


13 Kasım 2008 Perşembe

Kedi Kafasi

(Eveet, hepimiz youtube'a bi sekilde girebildigine gore embedde bir sakinca gormuyorum.) Abi, ne bicim kedi bu ya, ahhahahahah, geberdim gulmekten. Hayvanoglu, ne bicim bakiyor lan kafasini egip. Ahahahadas super. (Burda)

9 Kasım 2008 Pazar

Oh may

Bakalim, baktiralim. Sen cok yasa grooveshark. Yuklenme suresini uzatsa da, deger diye dusunuyorum, su guzellige bak.

3 Kasım 2008 Pazartesi

Puremurder

-Sanki blogu milyonlarca kisi takip ediyormus edasiyla-

(Bogaz temizleme)

Efenim, puremurder benim canim arkadasim olur. Garip gurup bir nick secmis kendisine, olsun aldirmayin, okuyun blogunu, iciniz acilir, valla (Gerci belki super biseye gonderme yapiyodur nickiyle, hic bilmiyorum). Oncelikle kendisine tozlu new post butonuma tekrar el surmemi sagladigi icin tesekkurler ederim (Ba ba ba, ciddiyete bak). Bugunku postumuzda size bu insan evladi ile olan iliskimden bahsedecegim, yani bi miktar kisisel ve sikici bir yazi olacagindan dilerseniz geciverin baska bi yere.

Yillaar yillar once cocukken tanistik kendisiyle. 7 yil boyunca ayni okulda okumamiza ragmen anca son 2 yilda bi miktar yakinlasmistik. Bu zamandan once bi kere lisedeyken sey yapmisti, saclarini kestirmisti kisacik. O gun de sabah ilk derse gec kalmisti. Ben okula sehrin obur ucundan servise binip geldigimden dersten dakikalar once okuldaydim tabi, neyse konu bu degil. Ders basladiktan 5-10 dakika sonra kisacik saclariyla kapidan iceri girdi. Ben "Vay vay vay ulan cesarete, asilige bak, sen hem saclarini kestir hem de derse gec kal (Butun sinif ona bakiyordu cunku), hey masallah. Bana kalsa, gerci ben asla saclarimi oyle kestirmeye cesaret edemem, diyelim ettim, sabahin korunde okula gelir arka siraya sinerdim, mumkun oldugunca az kisi gorsun diye. Kiza bak bi de gec kalmis, vay vay vay." diye dusunmustum, ortaokulda oldugum ve denyolukta altin cagimi yasadigim icin.

Bi de cocukluktan hatirlayabildigim bi tane daha ani var, anlatiyim mi nolaaar. Ehm, evet. Yas o zaman 12, ortaokul hazirliktayiz. Yillar sonra kendine puremurder diyecek olan bu insanla ayni siniftayiz. İngilizce dersindeyiz, hoca yarak kurek oyunlar oynatıyor. Hatta cuma gununun son dersiydi hatirliyorum, o dersin son yarim saati mi ne hoca ders yapmayi birakir bahsi gecen oyunlari oynatirdi, neymis haftanin stresini atiyormusuz, bak sen. Sanki plazada calisiyoruz da sistemin carklari arasinda bogulduk anasini satayim. Neyse iste (uzattikca uzatirim, huyum bu), oyun su: siniftaki herkes masanin ustune yatiyor, yani kafasini koyuyor, gozlerini kapatiyor, ve basparmagi havada olacak sekilde elini siranin ustunde konumlandiriyor. Herkes bunu yaptiktan sonra hoca birisini seciyor, bu caktirmadan kalkiyor mu napıyor, sinifta gezinmeye basliyor. Sonra basparmagi havada, kafasi siraya gomulu sekilde embesil gibi yatan sinif arkadaslarindan birini secip onun basparmagini 1-2 saniyeligine tutuyor. (Birkac kisiyi seciyor da olabilir, emin olamadim simdi). Daha sonra kendisi de yerine oturuyor. Hoca herkese gozlerini acmalarini soyluyor. Kimlerin basparmagi tutulduysa onlar kimin tuttuguna dair tahmin yurutuyorlar. Hicbirr anlami yok, dunyanin en skindirik oyunu ama o yasta deli gibi heyecanlaniyoduk, mallik iste. Iste bu oyun esnasinda puremurder denen kisi birinin parmagini tutmus ve parmagi tutulan kiz da "puremurder'di, cunku eli terliydi" demisti. Ben yine hayretler icinde kalmis, "Cus be nasi tahmin ettin elinin terinden arkadas, sevgili misiniz nesiniz allah allah" diye dusunmustum. Iste bu da boylesine gereksiz, gotum gibi bir anidir.

Puremurder ile ilgili aklima baska bikac sey daha geldi ama sonra devam edicem, bekleyiniz, gozleyiniz.